Proeftrainingen 2020

Handbalschool Rijnmond start vanaf zaterdag 4 april t/m zaterdag 20 juni weer met de jaarlijkse proeftrainingen.

Is uw zoon/dochter geboren in 2009 of eerder en is uw kind opzoek naar meer uitdaging en het wil zichzelf individueel verbeteren en ontwikkelen, dan zijn deze proeftrainingen een goed moment om uw zoon/dochter aan te melden.

De proeftrainingen worden gegeven door ervaren jonge trainers die het kind enthousiast zullen stimuleren en enthousiasmeren voor het snelle dynamische handbalspel.

Lijkt de proeftrainingen bij Handbalschool Rijnmond wat voor uw zoon/dochter schrijf dan uw kind in voor 20 maart 2020!

Aanmelden kan via  dit aanmeldformulier. Mail het ingevuld naar: secretariaat@handbalschoolrijnmond.nl

De kosten voor de proeftrainingen in de maanden april, mei en juni zijn € 35,00.

Locatie:
Sporthal de Wielewaal  1
Brammertstraat 1
3084  RV  Rotterdam

Op de volgende data zijn de proeftrainingen bij HSR:

  • 4 april
  • 16 mei
  • 6 juni
  • 13 juni
  • 20 juni (laatste training)

De andere trainingen vervallen i.v.m. vakantie en feestdagen.

Kledinglijn HSR 2019-2020

In samenwerking met onze leverancier Clubkledingwinkel.nl hebben we voor 2019-2020 weer onze kledinglijn vastgesteld. Deze kan online worden besteld. Dit geldt alleen niet voor de HSR-trainingsshirts, deze kunnen alleen na pasmomenten worden besteld.

Onze kledinglijn met de prijzen vind je in onderstaande flyer.

Gratis verzending vanaf € 50,-.

 

 

We gaan naar Lund 2019 !

We gaan weer naar Lund !

Na de geweldige ervaringen van de afgelopen jaren zal Handbalschool Rijnmond ook dit jaar weer meedoen aan de Lundaspelen.

De ervaring van de afgelopen jaren heeft ons geleerd dat het toernooi niet alleen heel leuk maar zeker ook heel leerzaam is. Wij zouden het dan ook heel fantastisch vinden om met zoveel mogelijk spelers en speelsters af te reizen naar Zweden voor de Lundaspelen.

Alle leden hebben ondertussen een mail ontvangen met daarbij het aanmeldingsformulier. We ontvangen deze graag uiterlijk 28 september retour zodat we onze teams definitief kunnen aanmelden.

HSR Pasmoment

Op 28 september hebben weer een pasmoment voor leden die nog geen tenue hebben of een nieuw tenue nodig hebben. Omdat we tussen kerst en oudjaar weer naar Lund gaan heeft iedereen die meegaat een thuis- en uitshirt en wedstrijdbroekje nodig. Daarnaast is er de mogelijkheid een trainingspak aan te schaffen. Ook gaan we weer proberen iedereen in een trui te krijgen. Ook deze kan alvast gepast worden.

Er kan gepast worden tussen: 09:30 en 12:00 uur.

Informatieochtend voor ouders

Op zaterdagochtend 14 september heeft de jaarlijkse informatieochtend voor de ouders/verzorgers van onze leden plaatsgevonden. Voor de nieuwe ouders een kennismaking met de Handbalschool. Voor de ‘bekenden’ een opfrissing. Naast de gebruikelijk inhoudelijk zaken als training, voeding, de club en de HSR, Lund ook nieuws over het nieuwe bestuur en de beachhandbal.

Wederom een gezellig en ontspannen moment om de ouders over de Handbalschool te informeren.

spelregels beachhandbal

Nu de beachhandbaltour weer van start is gegaan komen ook de vragen over de spelregels naar boven. Het is leuk, spannend, dynamisch, snel…. maar wat zijn de spelregels? Hiervoor heeft het NHV een handige flyer gemaakt waarin op een eenvoudige manier de spelregels worden uitgelegd. Handig als voorbereiding op het volgende toernooi.

Hoe blijft mijn kleding mooi….

Net als de bekende sportmerken is ook onze HSR-kleding synthetisch. Een voordeel van het gebruikte materiaal is vormvastheid en kleurechtheid (veroudering hou je overigens nooit tegen). Om de kleding mooi te houden is het van belang te weten hoe dit het beste gewassen kan worden. Vandaar dat onze kledingleverancier onderstaand wasvoorschrift heeft opgesteld. Wij delen dit graag met jullie zodat iedereen tevreden is met zijn of haar kleding. Heb je specifieke vragen neem dan contact op met clubkledingwinkel.

 

Voorzitter gezocht….

Onze huidige voorzitter gaat stoppen en daarom zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste nieuwe voorzitter voor het HSR-bestuur! Samen met de secretaris en de penningmeester vorm je het hart van onze handbalschool en zet je je vrijwillig in om de HSR te vertegenwoordigen en de handbalschool zich verder te laten ontwikkelen.

Je bent het boegbeeld van de HSR, bepaalt mede het beleid en vertegenwoordigt de HSR in- en extern. Wat verwachten we onder andere van je?

 • Je draagt (samen met de andere bestuursleden) zorg voor het opstellen en uitvoeren van het beleid;
 • Leidt de bestuursvergaderingen;
 • Vertegenwoordigt de HSR naar buiten (bij externe stakeholders als het NHV, de gemeente, andere verenigingen en commissies);
 • Is aanwezig en aanspreekbaar, toont aandacht, brengt mensen bij elkaar en tracht conflicten op te lossen.

“Voorzitter gezocht….” verder lezen