Clinic 22 april 2017

Beste (jeugd)trainer,

Op  22 april  a.s. organiseert HandbalSchool Rijnmond (HSR) van 16.00 tot 18.00 uur een clinic voor handballers geboren in 2004, 2005 en 2006. Tijdens deze clinic, verzorgd door HSR-trainers, kunnen geïnteresseerde jongens en meisjes gratis en vrijblijvend kennismaken met trainingen zoals deze op de HSR gegeven worden.  De clinic is bestemd voor de categorieën 2004, 2005 en 2006, wij houden ons vast aan deze leeftijden en zullen ook volgend seizoen geen jongere leden aannemen.

De clinic wordt gegeven op de vaste trainingslocatie van de HSR, Haastrechtstraat nr. 5 in Rotterdam.

Na afloop van de clinic krijgen alle deelnemers een gratis toegangskaartje voor de wedstrijd van de heren HARO tegen Venlo-Swift, welke strijden voor hun plek in de eredivisie.  Tevens kunnen de kinderen die willen een pannenkoek met siroop  krijgen voor € 2,- alvorens deze wedstrijd begint , de wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt op dezelfde locatie gespeeld.

 

We zouden het op prijs stellen als u deze informatie aan uw spelers  genoemde geboortejaren wilt doorgeven en of zij willen blijven eten. Zij kunnen zich aanmelden bij secretaris@handbalschoolrijnmond.nl.  Er is plaats voor 30 spelers/sters.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om tijdens deze clinic aanwezig te zijn.

Met sportieve groet,

namens de trainers en het bestuur van HandbalSchool Rijnmond,
Chris Franken

secretaris HandbalSchool Rijnmond